BREAD COURSE

ไม่มีอะไรสู้กลิ่นของขนมปังโฮมเมดที่พึ่งอบเสร็จใหม่ๆ ซึ่งส่งกลิ่นหอมไปทั่วทั้งบ้านได้ มาร่วมกันส่งความสุขให้กับคนที่คุณรัก
เพื่อนและครอบครัว ด้วยการอบขนมปังโฮมเมดที่คุณทำเองเป็นของขวัญกันเถอะ !

Basic Course 2020

เรียนรู้เทคนิคขั้นพื้นฐานที่สำคัญ และความรู้เกี่ยวกับขนมปัง ตั้งแต่ขั้นตอนเลือกใช้วัตถุดิบจนถึงวิธีการอบขนมปังที่สดใหม่
ABC Cooking Studio มีเมนูขนมปังให้เลือกเรียน 8 เมนูในทุกๆเดือน ผู้เรียนสามารถเลือกได้ตามที่ต้องการ

JANUARY | APRIL | JULY | OCTOBER

2 Kinds of Scones
Difficulty:

4 pieces
Whole Wheat Bread with Mixed Nuts
Difficulty:

4 pieces
Sausage with Pesto Sauce
Difficulty:

6 pieces
Raspberry Crumble
Difficulty:

1 whole
Mushroom with Miso Mayonnaise
Difficulty:

6 pieces
Chocolate Cranberry
Difficulty:

1 whole
Meat Sauce & Pesto Sauce Twist Pizza
Difficulty:

24cm, 1 whole
Graham Ring
Difficulty:

3 pieces

FEB | MAY | AUG | NOV

English Muffin
Difficulty:

6 pieces
3 Kinds of Veggie Brunch
Difficulty:

6 pieces
Chocolate Berry France
Difficulty:

6 pieces
White Gratin with Tuna & Taro
Difficulty:

6 pieces
Mont Blanc Bread
Difficulty:

5 pieces
Calzone
Difficulty:

6 pieces
Sweet Pumpkin
Difficulty:

2 pieces
Premium Custard Cream Bread
Difficulty:

6 pieces

MAR | JUN | SEP | DEC

Tomato Olive with Bacon Bread
Difficulty:

3 pieces
Baked Curry Bread
Difficulty:

6 pieces
Honey Apricotta
Difficulty:

3 pieces
Orange Fromage
Difficulty:

1 whole
Fig and Orange
Difficulty:

2 pieces
Cherry & Berry
Difficulty:

6 pieces
Edamame Cheddar & Pineapple Chocolate
Difficulty:

3 pieces, 4 pieces
Mozzarella and Bacon Pain de Mie
Difficulty:

1 loaf

Master Course

คอร์สขนมปังขั้นสูง จะใช้เทคนิคและความรู้ต่างๆที่ได้จากคอร์สขนมปังขั้นพื้นฐานทั้ง 24 บทเรียน
ผู้เรียนจะได้เรียนรู้การขึ้นรูปและทฤษฎีขนมปังใหม่ๆ และได้รู้วิธีการใช้ยีสต์และแป้งในขนมปังหลากหลายประเภท

JANUARY | JULY

Baguette

Baguette is a long, thin loaf of French bread. It is distinguishable by its length and crisp crust.

2 rolls to bring home
Dutch Bread

A Dutch style bread with unique mottled crust.

6 pieces to bring home

FEBRUARY | AUGUST

Fruit Danish

A Danish specialty topped with cream and assorted fruits. Great for afternoon tea.

6 pieces to bring home
Croissant & Chocolat Croissant

Who doesn't love this buttery flaky pastry? Learn to make 2 varieties: Original and Chocolate

2 types, 3 pieces each to bring home

MARCH | SEPTEMBER

Melon pan & Maccha

Japanese melon bun that resembles a cantaloupe, covered with sweet crispy cookie dough. Learn to make 2 varieties: Matcha and Original

2 types, 4 pieces to bring home
Ciabatta ~Tomato & Olive~

Ciabatta is originated from Italy, whom they are the best in making crusty Italian sandwiches. Learn how to make Ciabatta that is filled with tomatoes and plump juicy olives.

3 pieces, 18cm length to bring home

APRIL | OCTOBER

Bagel ~Plain & Blueberries~

A bagel is a bread product originating in the Jewish communities of Poland. It is traditionally shaped by hand into the form of a ring from yeasted wheat dough.

2 types, 4 pieces to bring home
Anpan & Chestnut Anpan

Originated from the Meiji period, Anpan is " Japanese sweet roll" filled with red bean paste or with chestnut paste.

2 types, 6 pieces to bring home

MAY | NOVEMBER

Curry-pan & Doughnut

Fluffy sweet Japanese styled curry buns and sweet icing sugared doughnuts.

2 types, 6 pieces to bring home
Plain Loaf

Scottish plain loaf with soft chewy white core, spread on your favourite jam or eat it plain

1 loaf to bring home

JUNE | DECEMBER

Kouglof & Pain d'Epices

Kouglof is a german tasty bread, best eaten with coffee. Pain d'Epices is a french bread filled with lots of aromatic spices and nuts.

2 types, 1 piece each to bring home
Laugenbrotchen

Also named as Lye roll, these German pretzel rolls are dipped in lye and sprinkled with salt grains.

6 pieces to bring home

ผู้ที่สนใจในการเรียนคอร์สขนมปัง ซึ่งคอร์สพื้นฐานจะเริ่มจากการลงเรียนตั้งแต่ 8 ครั้ง 16 ครั้ง และ 24 ครั้ง สมาชิกผู้ที่จบคอร์สเรียนจำนวน 24 ครั้ง จะสามารถเรียนหลักสูตรขั้นสูงต่อได้

Basic Course

สมาชิกทุกท่านจะต้องเริ่มจากเรียนหลักสูตรขั้นพื้นฐาน จำนวน 24 บทเรียน (เมนู)

8 Lessons

valid for 8 months

16 Lessons

valid for 16 months

24 Lessons

valid for 24 months

Master Course

คอร์สขั้นสูง ผู้เรียนจะต้องจบคอร์สขนมปังพื้นฐานจำนวนทั้งหมด 24 บทเรียน (เมนู) เท่านั้น

12 Lessons

valid for 18 months

License

ผู้ที่ต้องการ License จะต้องเป็นสมาชิกที่จบคอร์สพื้นฐานจำนวนทั้งหมด 24 บทเรียน (เมนู) และคอร์สขั้นสูงจบทั้งหมด 12 บทเรียน (เมนู)

ABC Bread License

License จะมอบให้แก่สมาชิกที่ผ่านการทดสอบจาก ABC Cooking Studio แล้วเท่านั้น