Japanese Home Cooking
เรียนรู้เทคการทำอาหารและวัตถุดิบพิเศษ ของญี่ปุ่น ร่วมกันเตรียมวัตถุดิบอาหารและเครื่องปรุง และร่วมสนุกในคลาสเรียน2 ชั่วโมง
March
Celebratory Chirashi-Sushi
April
Preparing and Frying Fish
May
Flavorful Boxed Chicken Teriyaki
June
Homemade Udon and Variation of Dashi
July
Deep-frying Delicious Tempura
August
Simmering to Perfection : Nikujaga
November
Classic Curry Made with Spice
December
Making Ramen from Scratch
ABC Best Selection 2021
Jan 2021
Best Dishes to Beat Summer Fatigue
Mar 2021
Homemade Crispy Juicy Gyoza
May 2021
Mouth-Tingling & Temptingly Delicious Chinese Cuisine
Jun 2021
All-Time Favourite Mexican Meal
Healthy Dish
Jan 2021
Full Nutrition Beauty Plate
Feb 2021
A Diet-Friendly Meal, Tasty Yet Healthy!
Mar 2021
Prevent Cold Intolerance With Ginger
May 2021
A Set with Full of Ginger & Vegetables
Jun 2021
Restaurant Meal with Acqua Pazza & Home Baked Focaccia
Jul 2021
Chicken Cutlet with Miso Sauce
Sep 2021
Beauty and Healthy Chinese Foods Under 500 Kcal
คุณสามารถเลือกเรียนหลักสำคัญของอาหารญี่ปุ่นสไตล์โฮมเมดหรือสนุกไปกับเมนูต่างๆตามฤดูกาล คอร์สนี้เหมาะสำหรับมือใหม่ทุกๆท่านไปจนถึงคนที่อยากพัฒนาฝีมือการทำอาหารของตัวเอง
Cooking Course
สมาชิกสามารถสมัครคอร์สเรียน แบบ 12 บทเรียน (เมนู), 24 บทเรียน (เมนู), หรือ 36 บทเรียน (เมนู)
และเลือกเรียนเมนูจากคอร์ส Japanese Home Cooking หรือ ABC Best Selection ไปจนถึงคอร์ส Healthy ได้
12 Lessons
valid for 12 months
24 Lessons
valid for 24 months
36 Lessons
valid for 36 months